Hlavní obsah

Den dětí v divadle láká na pohádku a bude i dnem otevřených dveří

Novinky, Veronika Jurčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti do divadla patří, hlásají dlouhodobě zlínští divadelníci. Pro malé diváky si připravili speciální program i k blížícímu se Mezinárodnímu dni dětí.

Foto: Zdeněk Němec

Pejsek a kočička na jevišti - Markéta Kalužíková a Tomáš David.

Článek

„Na neděli 1. června chystáme den otevřených dveří a odpoledne zveme na pohádku s aktivní přestávkou,“ uvedla šéfka úseku vnějších vztahů Městského divadla Zlín Vladimíra Dvořáková s tím, že od 10.00 do 13.00 budou herci provádět divadelním zákulisím.

„Pohádka začíná ve 14.30 ve Velkém sále, bude O pejskovi a kočičce. Přijďte se podívat, jak šel pejsek s kočičkou na procházku, jak „vařili“ dort, jak si pejsek roztrhal kaťata a jak zachránili panenku, co tenounce plakala,“ řekla.

Děti se nebudou nudit ani o přestávce. „Přestávka bude aktivní, ve spolupráci s organizací Aktivně životem připravujeme hry, soutěže a úkoly,“ doplnila Dvořáková.

Od rána bude také výjimečně otevřená pokladna, kde zájemci budou moci koupit pohádkové předplatné na příští sezónu s malým dárkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám