Hlavní obsah

Daniela Kovářová představila v Plzni svou novou knihu

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Křest nové knihy Daniely Kovářové s názvem Můj flirt s politikou se konal ve středu 15. prosince od 17 hodin v přednáškovém sále Západočeského muzea v Plzni.

Foto: Marek Velebný

Daniela Kovářová s Jiřím Hlobilem

Článek

Večer moderoval Jiří Hlobil, který spolu s autorkou četl úryvky z knihy a zpovídal nejen Danielu Kovářovou, ale i další hosty - zástupce vydavatele nebo kmotry knihy. Hudebním hostem byla zpěvačka a šansoniérka Vlaďka Bauerová, kterou doprovázel na klavír Václav Greif.

Jako tři dobré sudičky, tj. kmotři knihy byli vedle Vlaďky Bauerové ředitel Západočeského muzea PhDr. František Frýda a emeritní ředitelka Západočeské galerie v Plzni Jana Potužáková. Autorce a knize popřáli hodně štěstí a promluvili o přátelství a spolupráci s Danielou Kovářovou.

Ačkoli zprvu prý chtěla autorka napsat spíše vážnější příručku pro politiky, vzala to nakonec - na radu vydavatele - z vtipnějšího konce. Ačkoli byl sál Západočeského muzea zaplněný již před 17. hodinou, ještě kolem 18.45 hod se kolem autorky tísnilo množství zájemců o podpis do její nové knihy.

Reklama

Výběr článků

Načítám