Hlavní obsah

Další ročník soutěže Česko zpívá nabízí příležitost pro pěvecké talenty

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ročník stále populárnější pěvecké soutěže s mezinárodní účastí Česko zpívá 2017 byl vyhlášen. Talentovaní začínající zpěváci se mohou hlásit do již 11. ročníku, a využít tak příležitost předvést svůj talent před odbornou a hvězdnou porotou a šanci nastartovat svou pěveckou kariéru.

Foto: Helena Šebestová

Patronka soutěže Kamila Nývltová na svém koncertě s Denisou Grmolcovou

Článek

Ti nejlepší se zařadí po bok Evy Matějovské, Michala Horáka, Veroniky Mertové, Michala Šepse a dalších úspěšných účastníků předchozích ročníků soutěže. Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2017.

Pěvecká soutěž pro mladé talenty Česko zpívá nabízí letos opět o něco vyšší prestiž a větší možnosti podpory budoucí profesionální pěvecké kariéry těm nejlepším. Hlavním cílem Česko zpívá 2017 nadále zůstává podpořit pěvecký talent dětí a mládeže - objevit nové talenty a dát jim možnost prosadit se. Úspěšní účastníci mohou získat mimo jiné atraktivní věcné ceny od partnerů soutěže, originální kovanou sošku z dílny uměleckého kováře, či možnost veřejně prezentovat svůj talent.  

Patronkou soutěže je již tradičně mladá zpěvačka s jedinečným hlasovým projevem Kamila Nývltová, sólistka Hudebního divadla Karlín, Divadla Broadway a Divadla Hybernia v Praze, které samotné podobná pěvecká soutěž pomohla odstartovat její úspěšnou kariéru. „Chcete se prosadit v tom, co opravdu umíte? Milujete zpěv a chcete to ukázat celému světu? Tak neváhejte, na nic nečekejte a přihlaste se,“ vyzývá Kamila mladé talenty. 

V povzbuzování talentovaných potenciálních soutěžících se k ní přidávají také někteří z nejúspěšnějších účastníků předchozích ročníků soutěže. Například Eva Matějovská, Vítězka rozhlasové kategorie ČESKO ZPÍVÁ 2012, má dnes pěveckou kariéru skutečně na skvělé cestě. Mimo jiné nazpívala titulní píseň k filmové pohádce Řachanda. „Díky této soutěži jsem si uvědomila, že se chci zpívání věnovat naplno,” svěřila se Eva a povzbuzuje talentované zpěváky: „Takže se nezapomeňte přihlásit, já vám všem budu držet palečky a přijedu se na vás podívat.”

Písničkář Michal Horák, vítěz 7. ročníku Česko zpívá, zase vzkazuje: „Soutěž Česko zpívá mi leccos dala, rozhodně na ni vzpomínám rád, a kdybych měl někomu doporučit soutěžit v ní, tak jo, jděte do toho, protože to považuju za jednu z mála v dnešní době seriózních soutěží…“

Podotkl také, že na soutěži potkal mnoho lidí, se kterými je stále v kontaktu a spolupracuje s nimi (zmínil například Renatu Drössler nebo svého současného manažera Milana Hermana). Michal má mimo jiné na svém kontě již 3. videoklip, hostoval v rozhlasovém pořadu Haliny Pawlovské a jako předskokan vystoupil na několika velkých koncertech Tomáše Kluse.

Do soutěže Česko zpívá 2017 se mohou zájemci přihlásit pomocí jednoduché elektronické přihlášky, kterou naleznou na stránkách soutěže (www.cesko-zpiva.cz/cs/prihlaska). Jsou zde také kompletní pravidla (www.cesko-zpiva.cz/cs/pravidla). Přihlašovat se lze do jedné ze dvou kategorií: Sólisté 9 - 14 let a Sólisté 15 - 26 let. Na webu také zájemci naleznou veškeré potřebné informace, včetně kontaktů na produkci, která ráda zodpoví případné dotazy.

Reklama

Výběr článků

Načítám