Hlavní obsah

Čtvrtý večer MMA v Příbrami se blíží, bojovat budou také ženy

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další pokračování již tradičních příbramských galavečerů MMA se rychle blíží a fightcard je opravdu zaplněna zajímavými jmény. Zastoupení bude mít i něžné pohlaví. Ženskou scénu MMA bude reprezentovat Lucie Pudilová z domácího KBC Příbram, která si odbyla svou premiéru v MMA před rokem.

Foto: archiv organizátorů

Zápasy MMA žen patří k těm nejatraktivnějším.

Článek

Na svůj první zápas si Lucie dodnes pamatuje: „Premiéra to byla úžasná, protože zápas se vydařil a já zvítězila TKO v prvním kole. Mám na ten zápas skvělé vzpomínky,” uvedla bojovnice Pudilová. Tehdejší zápas se silnou soupeřkou Lenkou Smetánkovou patřil k nejatraktivnějším zápasům vůbec. U mnoha diváků tehdy zápas vzbudil pozornost a vyvolal překvapení.

„Lidé zápas hodnotili velmi pozitivně, měla jsem na něj samé kladné ohlasy a mně na tom nejvíce těšilo, že snad i díky tomu zápasu lidé začali ženské MMA více vnímat. Nyní se svým trenérem Ladislavem Erdélyim pracuji na tom, abych fanoušky potěšila i v nadcházejícím zápase. Minulým vítězstvím jsem si totiž nastavila laťku hodně vysoko,” vypráví Pudilová. Trénuje v domácím KBC Příbram, který v rámci večera oslaví také dvacáté výročí svého založení.

Že bude připravovaný večer speciální právě oslavou výročí, si uvědomují i organizátoři, kteří věnovali maximální úsilí sestavování fightcard. Při pohledu na ni musí být fanoušek skutečně spokojený. Poměrně dost zápasů je totiž mezinárodních a zastoupení jsou v nich jak slovenští kolegové a Poláci, tak dokonce i Litevci.

Mezinárodní souboj bude tentokrát absolvovat i Lucie Pudilová, jenž se střetne s litevskou Julií Stoliarenko. Jak se jí zápas povede, uvidíme již 27. března.

GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4 startuje v příbramské sportovní hale v 19 hodin. Lístky jsou v prodeji přes portál ticketstream.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám