Hlavní obsah

Čtvrtý ročník plzeňské zimní školy chce pomoci studentům, kteří uvažují o podnikání

Novinky, Tereza Halgašová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nosíte v hlavě už nějakou dobu skvělý nápad, uvažujete o založení vlastního podnikání, ale nevíte kde začít? A o čem podnikání vlastně je? Přijďte se inspirovat na další ročník plzeňské zimní školy. Zbývají poslední volná místa...

Foto: Tereza Vodičková

Zimní škola 2014

Článek

Pro velký zájem pořádá BIC Plzeň – Podnikatelské a inovační centrum ve spolupráci se Západočeskou univerzitou v Plzni další ročník interaktivní zimní školy. Intenzivní dvoudenní kurz pro budoucí mladé podnikatele s názvem Rozjeďte vlastní podnikání se uskuteční 9. a 10. dubna v Plzni. 

Cílem motivačního kurzu je podpořit kreativitu a podnikavost a předat účastníkům do praxe snadno aplikovatelné rady a tipy, které ocení zejména při prvních podnikatelských krůčcích. Obsahem kurzu tedy nebudou teoretické přednášky známé ze školních lavic, ale praktické workshopy a diskuze s úspěšnými podnikateli.

Zimní škola je určena nadšeným studentům všech studijních oborů plzeňských univerzit (ZČU, LF UK v Plzni, středisko Metropolitní univerzity Praha v Plzni) se zájmem o podnikání, kterým školní skripta už nestačí.

Přihlášky je možné zasílat do středy 8. dubna.

Účast na zimní škole včetně drobného občerstvení je zdarma. Akci podpořilo dotacemi statutární město Plzeň v rámci Smlouvy o poskytnutí dotace mezi poskytovatelem (Plzeň, statutární město) a příjemcem (Západočeská univerzita v Plzni).

Reklama

Výběr článků

Načítám