Hlavní obsah

Cizinci pěstovali v Praze-Zličíně ve dvou domech marihuanu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvě pěstírny marihuany zajistili policisté v neděli 4. září po předchozím upozornění majitelem domu, který stovky rostlin objevil.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Majitel domu v Praze-Zličíně vytočil v neděli číslo tísňového volání, aby oznámil, že při kontrole jeho domu, který pronajímá cizincům, jsou vyražené dveře a zevnitř jde cítit silný zápach marihuany. Když se policisté dostavili na místo, nestačili se divit, jak velká a propracovaná pěstírna byla objevena.

Kriminalisté provedli domovní prohlídku a nalezli v deseti místnostech bezmála tisícovku rostlin marihuany různých velikostí. „Po celém domě byl nainstalován velmi propracovaný odvětrávací systém a osvětlení, které sloužilo k rychlejšímu růstu rostlin,“ vysvětlila tisková mluvčí policie Eva Kropáčová.

Nedaleko od tohoto domu nalezli kriminalisté druhou pěstírnu marihuany, kterou taktéž zajistili. V obou domech kriminalisté nezastihli žádnou osobu a nyní po pěstitelích pátrají. Rostliny budou podrobeny zkoumání a zničeny.

Reklama

Výběr článků

Načítám