Hlavní obsah

Chcete se naučit práci s kamerou? Jeďte do Havlíčkova Brodu

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Centrum Vysočina společně s AZ Centrem v Havlíčkově Brodě pořádají pod záštitou televize HBin nový kurz nazvaný Televizní tvorba.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Centrum Vysočina, o. p. s., se zaměřuje na vzdělávací aktivity určené především mladým lidem do 26 let a seniorům.

„Během existence společnosti jsme realizovali jednorázové projekty jako Debata Evropská ústava, Havlíčkův Hydepark nebo Pamětní deska herci Pavlu Landovskému, ale také odstartovali dlouhodobé projekty. Těmi jsou Letní žurnalistická škola Karla Havlíčka Borovského, Akademie třetího věku, Centrum Karla Havlíčka Borovského a podprojekty Novinářské centrum a soutěž Školní časopis Vysočiny,” uvedl Ondřej Rázl, jeden z členů Centra Vysočina.

Nejnovějším kurzem obecně prospěšné společnosti Centrum Vysočina je kurz Televizní tvorba. Záštitu nad kurzem vzala regionální televize HBin. „Účastníci se seznámí se základy tvorby reportáží. Na vlastní kůži si vyzkouší redaktorskou práci, natáčení a stříhání reportáže. Ty nejlepší práce se objeví i na obrazovkách kabelové televize HBin,“ řekl Ondřej Rázl, který se sám věnuje novinařině a kameře už řadu let a bude lektorem tohoto kurzu společně s další zkušenou novinářkou, Monikou Fiedlerovou.

Výuka bude probíhat ve studiu kabelové televize HBin od druhé poloviny října ve čtvrtek od 17.00 do 18.30. Přihlášky se mohou zaslat na e-mail razl.o@seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám