Hlavní obsah

Chceme změnu v APK, volali hokejoví fanoušci při pochodu plzeňskými ulicemi

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svůj nesouhlas s tresty, které byly uděleny třem klubům v důsledku administrativní chyby a následná citelná bodová ztráta vyprovokovala fanoušky plzeňského hokeje natolik, že se vydali vyjádřit svůj nesouhlas do ulic.

Foto: Alena Oudová

Dav fanoušků se vydal na protestní pochod plzeňskými ulicemi dnes v 15.00 hodin od plzeňské ČEZ Arény.

Článek

Fanoušci dnes hlasitě volali po odstoupení nejvyššího vedení Asociace profesionálních klubů ledního hokeje.

Dav fanoušků se vydal na protestní pochod plzeňskými ulicemi v sobotu 12. února v 15.00 hodin od plzeňské ČEZ Areny. Pochod více než dvou set hokejových fanoušků s transparenty nad hlavami volal po odstoupení ředitele extraligy Stanislava Šulce.

Fanoušci současně vyzvali představitele všech klubů, aby si na zasedání přestali řešit osobní spory a spolupracovali. Ve svém závěrečném prohlášení současně fanoušci uvedli, že požadují zřízení kontrolního orgánu a nastavení jasných a srozumitelných pravidel tak, aby se již neopakovala situace, ke které došlo v této sezoně a kterou se fanoušci cítí být poškozeni.

Protestní pochod proběhl v naprostém poklidu a fanoušci jej před čtvrtou hodinou zakončili podle plánu na náměstí Republiky v Plzni. Došlo pouze ke krátkodobému omezení dopravy v plzeňských ulicích.

Nad poklidným průběhem celé protestní akce dohlížela městská policie a přítomen byl také antikonfliktní tým.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám