Hlavní obsah

Charitativní koncert Kathy Kelly a Norberta Peticzkého přesunut na leden 2013

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z rodinných důvodů byl srpnový koncert zpěvačky Kathy Kelly z legendárních Kelly Family a Norberta Peticzkého v rámci turné Good Neighbours Tour přesunut na nový termín - 26. ledna 2013.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly & Norbert Peticzky - "Good Neighbours Tour"

Článek

Zakoupené vstupenky na srpnový koncert zůstávají v platnosti na lednový termín. "Kvůli starostem ohledně studia mého syna jsem nucena koncert přesunout na jiný termín v příštím roce. Děkuji za pochopení," vzkázala zpěvačka Kathy Kelly fanouškům.

Jedinečný charitativní galakoncert zažijí Pražané 26. ledna 2013 v kapli Sacre Coeur. Nepůjde o běžný koncert Kathy Kelly, členky populárních Kelly Family, ale o jedinečné spojení s mladým umělcem, který Kathy na galakoncertě doprovodí. Jím bude Norbert Peticzký, účastník soutěže Hlas Česko Slovenska a patron nadace Rakovina věc veřejná. Část výtěžku z tohoto koncertu poputuje právě této nadaci na výzkum protirakovinných léčiv v Olomouci.

Norbert si spolu s Kathy vystřihne hned několik duetů z tvorby The Kelly Family (An Angel, When the boys come into town a mnoho dalších) a tak si fanoušci této irské hudební kapely zavzpomínají na staré dobré časy.

Vstupenky jsou k dispozici za 420 Kč v síti Eventim a za 460 Kč na místě. K dispozici jsou také VIP vstupenky za cenu 960 Kč zahrnující balíček výhod pro nejskalnější fanoušky.

Související témata:

Výběr článků

Načítám