Hlavní obsah

Český slavík Tomáš Klus na letním turné

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český slavík 2012 Tomáš Klus a jeho cílová skupina má za sebou vyprodané nebo naprosto plné první koncerty letního open air turné s názvem Konečně venku, které se koná na podporu mentálně postižených ze Studia Oáza.

Foto: Petr Mráček

Jiří Kučerovský, Bára Falgeová a Tomáš Klus s Platinovou deskou za album Racek

Článek

Pro tuto chvíli je díky fanouškům, kteří navštívili koncerty, vybráno téměř 200 000 Kč. Hosty neboli „předskokany“ jsou lidé z Oázy, kteří vždy obohatí koncert o svá vystoupení. Kapela dále pokračuje v turné na těchto místech: 26. 7. Ostrov u Karlových Varů, 1. 8. Dolní Lomná, 16. 8. Třeboň.

Od září se u Tomáše Kluse odehraje veliká změna. Po 6 letech, kdy byla od začátku hudební cesty Tomáše Kluse manažerkou Barbara Falgeová, odchází a říká: „Děkuji za nádherných a nezapomenutelných 6 let Tomáši Klusovi, Jiřímu Kučerovskému, celé kapele i týmu ‚cílová skupina’. Také bych chtěla poděkovat fanouškům, díky nimž můžeme zažívat “sen“ a díky kterým máme vyprodané koncerty, řadu hudebních ocenění a mnoho prodaných alb. Neodcházím lidsky, ale pracovně. Jsem manažerka, ale také holka, která má svůj věk a chce rodinu. Jsem šťastná a spokojená, protože vím, že můžu v klidu předat štafetu novému manažerovi Radomíru Pivodovi, který se od září stává manažerem kapely.“

Tomáš Klus také vystupuje v rámci turné České hrady. Čeká ho ještě vystoupení na Kunětické hoře, Rožmberku nad Vltavou, Veveří, Okoři, v Hradci nad Moravicí, na Bezdězu či Bouzově.

Reklama

Výběr článků

Načítám