Hlavní obsah

Český mistr světa MMA předá své zkušenosti v Praze

Novinky, Emil Horný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tuto sobotu bude pražský Tiger Gym hostit seminář MMA, který povede český mistr světa tohoto sportu Michal Hamršmíd. Desítkami zápasů prověřený bojovník Michal "Háša" Hamršmíd povede svého druhu ojedinělý seminář v tělocvičně v Praze 6-Řepích.

Foto: Emil Horný

Michal Hamršmíd

Článek

"Po celé řadě zahraničních mistrů z Ameriky i Evropy mají naši svěřenci možnost se lecčemu přiučit i od bývalé světové jedničky hájící české barvy," těší se na seminář trenér MMA a reprezentační kouč ruské obdoby MMA u nás Miloš Bosák. 

A účastníci již takřka plného semináře se mají skutečně na co těšit. Vždyť Háša, jak tohoto slavného českého fightera zná snad každý, kdo k MMA přičichl, má za sebou obrovské úspěchy mezinárodního významu.

Jako první Čech a jeden z prvních "lehkých" vah pod 65kg podepsal v roce 2007 exkluzívní smlouvu v zámoří. Deset let patřil nepřetržitě k evropské nejlepší desítce ve své váze. Mezi významné úspěchy též patří titul Gladiátor desetiletí v ČR a také Mistr světa organizace WUFC. Zkušenosti, které bude Michal předávat na tomto semináři, pak získal především v American Top Teamu. 

Seminář je otevřený i pro bojovníky z ostatních klubů, ale - jak podotýká manažer Tiger Gymu Emil Horný - kapacita řepské tělocvičny je již takřka vyčerpaná a rezervaci míst není třeba odkládat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám