Hlavní obsah

Česká Miss Tereza Chlebovská rozzářila zahradní slavnost

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Miss Tereza Chlebovská zpestřila bohatý program Zahradní slavnosti ve Městě Albrechticích. Oslavy pořádala místní základní umělecká škola v úterý 19. června.

Foto: Radek Vráblík
Článek

Pestrou Zahradní slavnost si pro veřejnost připravila Základní umělecká škola z Města Albrechtic. Na pódiu vystoupili žáci domácí umělecké školy, ale také kolegové z Rýmařova a cimbálová muzika při krnovské umělecké škole. Na programu také nechybělo Schubertovo trio JKGO, různé atrakce, soutěže a hry pro děti a bohaté občerstvení.

„Akce byla velmi povedená a krásná. Tím, že tady přijeli i žáci ze Základní umělecké školy z Rýmařova a Krnova, tak je to ještě o dost pěknější,“ řekla místostarostka Města Albrechtice Jitka Hanusová.

Hlavním zpestřením celé slavnosti bylo přivítání České Miss Terezy Chlebovské. Ta předávala ceny výhercům soutěže Namaluj nám logo a věnovala se návštěvníkům akce. Fotografovala se s nimi a rozdávala autogramy.

„Hodně se mi tu líbí. Na uměleckou školu jsem tu chodila jedenáct let a zpívala jsem tady u paní učitelky Sedláčkové, která je výborná učitelka,“ pochlubila se.

Reklama

Výběr článků

Načítám