Hlavní obsah

Česká inspekce životního prostředí v Plzni nabízí výstavu - Zahalenou krásu ženy

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve výstavních prostorech plzeňské České inspekce životního prostředí probíhá nová výstava s názvem Zahalená krása ženy. Výstava potrvá do 23. prosince.

Foto: Marek Velebný

návštěvníci vernisáže

Článek

Již celkem po padesáté osmé se ve výstavních prostorách České inspekce životního prostředí v Plzni (Klatovská ulice 48) konala výtvarná vernisáž, respektive výstava.

V pondělí 1. prosince od 17 hodin byla na programu vernisáž výstavy fotografií, kreseb a poezie s názvem Zahalená krása ženy. Na vernisáži promluvil a přečetl ukázky ze své poetické literární činnosti jeden z vystavujících, Václav Engler, který je autorem vystavených kreseb žen a dívek.

Vernisáž, kterou navštívily více než tři desítky návštěvníků, příjemně hudebně doprovodilo folkové Duo My tři Petra a Marty Soukupových.

Na výstavě jsou k vidění více než čtyři desítky portrétů a aktů dívek, fotografovaných na romantických místech Plzně i okolí. Vernisáž uvedl ředitel vystavující organizace Zbyněk Sevelka, velký dík při přípravě výstavy patří mj. i Lubomíru Mikiskovi, taktéž z České inspekce životního prostředí v Plzni.

Návštěvní doba: PO a ST 10 - 17 hodin a ÚT, ČT, PÁ 10 - 14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám