Hlavní obsah

Červencový Letňák 2015 nabídne Baumaxu, Koláře nebo Hradišťan

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letňák 2015 – Léto pro Pražany je v plném proudu. Program na Střeleckém ostrově o prázdninách nabídne zajímavé koncerty. Už tento čtvrtek zahrají legendární Olympic. Partu kolem Petra Jandy pak budou následovat Xavier Baumaxa, Precedens s Petrem Kolářem či Jiří Pavlica Hradišťan s Vlastou Redlem.

Foto: Archív Letňák 2015 - Léto pro Pražany

Program Letňáku 2015 o prázdninách nabídne zajímavé koncerty. Zahrají Olympic, Xavier Baumaxa, Precedens, Hradišťan, Ebeni nebo Vladimír Mišík.

Článek

Srpen pak bude patřit hvězdám, jako jsou Vladimír Mišík, Bratři Ebenové nebo kapela Zrní. Koncerty se konají na Velké scéně od 19.30 hodin.

„V červenci potěšíme fanoušky burcujících a kontroverzních skladeb, futuristických šansonů s rockovou hudbou nebo milovníky lidových písní. Ve čtvrtek 16. července k nám na Střelecký ostrov totiž zavítá osobitý písničkář Xavier Baumaxa, hned den na to formace Lili Marlene s kapelou Precedens v doprovodu Petra Koláře a 23. července vystoupí Jiří Pavlica Hradišťan s Vlastou Redlem,“ přiblížil hudební program Letňáku 2015 – Léta pro Pražany mluvčí Tomáš Kopečný. 

Také srpnový program bude podle Dvořákových slov plný hvězdných jmen. „Na začátku měsíce 6. srpna si mohou lidé přijít poslechnout Vladimíra Mišíka & ETC… s Blue Effectem nebo ve středu 19. srpna mladou a čím dál známější kapelu Zrní, pro niž to bude jediný akustický koncert v roce 2015. Po roce se nám rovněž vrátí chytré a vtipné texty Bratrů Ebenů, konkrétně 27. srpna. Lístky na všechny uvedené koncerty jsou stále v prodeji a pohybují se v rozmezí od 200 Kč do 500 Kč,“ dodal Kopečný. 

Kromě hudební produkce na Velké scéně probíhají koncerty i na plovoucí scéně Ponton, kde mohou návštěvníci vedle klasických koncertů různých žánrů zažít i DJ´s párty, electroswingové večery či zábavu v podání Živého Jukeboxu. Vstup na akce je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám