Hlavní obsah

Ceny města Chotěboř vyvrcholí koncertem Ilony Csákové

Novinky, Erika Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci kulturní akce Dny města Chotěboř 2017 (16. - 18. 6.) se i letos uskuteční tradiční předávání Cen města.

Článek

„Sešly se nám nominace v šesti kategoriích, a to Osobnost města, Mimořádná cena, Cena v oblasti školství, Cena za společenský rozvoj, Sportovec roku a Cena za oblast sportu,“ řekl předseda kulturní komise v Chotěboři Ondřej Kozub.

Vyhlášení výsledků proběhne v pátek 16. června od 19. hodiny v chotěbořském kině. Nebude chybět ani kulturní program.

„Oficiální část zpestří vystoupení skupiny JK Dance Team. Na závěr jsme pak připravili bonbónek v podání koncertu Ilony Csákové,“ informoval starosta města Tomáš Škaryd.

Dobrou zprávou je, že ti, kteří se nebudou moci oficiální části zúčastnit, nepřijdou zkrátka. Program uvidí online na internetu z pohodlí svých domovů na adrese www.vysilamezive.cz.

„Vzhledem k tomu, že je o tuto akci každý rok velký zájem, rozhodli jsme se oceňování osobností zpřístupnit i lidem, kteří nebudou mít možnost být v ten večer přímo na místě. Internetová televize vysilamezive.cz přinese zhruba hodinový program, zájemci pak v archivu najdou i jeho záznam,“ doplnil Tomáš Škaryd.

Ocenění dostanou od města originální plastiku, kterou přímo pro tuto akci vyrobil renomovaný sklář Jaroslav Svoboda z Karlova u Žďáru nad Sázavou. 

Celým večerem provede moderátor Hitrádia Vysočina Pavel Bláha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám