Hlavní obsah

Centrum InGarden zve na výstavu kreslených vtipů Pavla Kantorka

Novinky, Barbora Horešovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taky máte rádi Pavla Kantorka? Dlouho jste se nezasmáli jeho vtipům? Můžete to změnit. Vydejte se o prázdninách na jedinečnou výstavu jedinečných vtipů Pavla Kantorka do Prahy.

Foto: Barbora Horešovská

Blaník

Článek

Školicí centrum InGarden ve Strašnicích na období prázdnin (od 1. 8. do 6. 9., každý pracovní den od 10 do 18 hodin) připravilo pro návštěvníky Prahy ojedinělou akci. V době letních prázdnin zpřístupní všechny svoje prostory pro návštěvníky výstavy kreseb vtipů Pavla Kantorka. Projít výstavu vám bude trvat tak hodinu, poslední vstup na ní je tedy do 17 hodin.

Celkový počet vtipů bude přesahovat 200 ks, vše ve formátu 50 x 60 cm.

Čekají vás však i katalogy dalších vtipů kprolistování a jako bonus získáváte kávu, či minerálku v ceně vstupenky a možnost posezení v příjemném prostředí.

Prázdninová výstava bude obsahovat kresby jak ze současné, tak i ze starší doby, kdy ještě vycházely v Dikobrazu, takže všichni příznivci si zde “svůj” vtip najdou.

V rámci výstavy bude možné nakupovat knížky ilustrované Pavlem Kantorkem, tak i jeho obrázky ve formátu autorského tisku (A4 v barevné paspartě, s podpisem) a oblíbené Obrázky pro radost, záložky do knih...

Reklama

Výběr článků

Načítám