Hlavní obsah

Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost 2015 má vítěze

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 21. června byly na krajském úřadě vyhlášeny výsledky ve všech čtyřech kategoriích 3. ročníku soutěže Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost pro rok 2015.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Zástupci společnosti Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s r.o., Plzně, Systhermu s.r.o. a Centra pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov.

Článek

První místa obsadil Systherm s. r. o., Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s r. o., Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov a Statutární město Plzeň.

Vítězové 3. ročníku soutěže Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost pro rok 2015 převzali z rukou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse certifikát, koš s regionálními potravinami a od Regionální Hospodářské komory Plzeňského kraje obrazy, které byly malovány klienty z Denního stacionáře Človíček s mentálním a tělesným postižením.

„Vedle neustálého navyšování výroby a tvorby zisku je dobře, že se v našem regionu najdou firmy, které se chovají odpovědně a přispívají tím k tomu, že Plzeňský kraj dlouhodobě patří k nejlepším místům pro život a je považován za oblast s dobrou podporou investic pro rozvoj podnikání,” uvedl při slavnostním vyhlášení výsledků hejtman Václav Šlajs.

„Těší mě každoročně se zvyšující zájem o soutěž, takže můžeme vyhlásit vítěze ve všech kategoriích,” dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám