Hlavní obsah

Čečelice se marně praly o výhru, Kralupy navýšily svůj náskok

Novinky, Rostislav Smolej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kralupský A-tým porazil v 11. kole III. třídy skupiny A v Čečelicích domácí tým a zvýšil své vedení v tabulce na 5 bodů.

Foto: Rostislav Smolej
Článek

Sobotní zápas na hřišti TJ Sokola Čečelice se nesl v bojovné náladě vedoucích týmů tabulky a přinesl dramatický průběh. Celkem diváci viděli 3 žluté karty a 2 karty červené, několik dalších faulů na obou stranách, které byly na hraně, ale mimo to také krásné fotbalové okamžiky. Utkání mělo spád, hrálo se "nahoru dolů" a tak i nemalá divácká základna na obou stranách měla co sledovat.

První půle byla bez gólů přes snahu obou týmů. Od začátku utkání trápili gólmany za domácí například Pavel Čermák a Pert Resl, za hosty Jáchym Kulhavý, kapitán Matěj Řenč a Pavel Mráz.

V 17. minutě dostal první žlutou kartu domácí Petr Zeman. Zápas začínal získávat na agresivitě, ve 43. minutě přibyla druhá žlutá karta zápasu pro zmiňovaného kralupského kapitána M. Řenče. Situaci nezklidnila ani pěkná akce hostí zakončená hlavou Jáchyma Kulhavého, kdy gólman Fryk byl na svém místě, ani ukončení první půle zápasu. 

Jiskření mezi hráči pokračovalo od prvních minut druhé půlky, kdy po faulu na Jakuba Kulhavého dostal za protesty žlutou kartu Pavel Mráz. Kulhavého nahradil Martin Kolmistr.

V 50. minutě nervy vybouchly na obou stranách. Po zákroku Jiřího Mušky na domácího Szena, který sudí Blahout vyhodnotil jako faul, se do šarvátky zapojili domácí David Černý a kralupský Dominik Menčl. Za napadení soupeře je sudí poslal oba do šaten s červenou kartou.

Zápasu to přineslo zklidnění a jednoznačně i zkvalitnění hry jako takové. Otevřel se prostor a Pavel Mráz po střele z hranice pokutového území završil tlak kralupských v 70. minutě prvním gólem. Hned v následující minutě propálil David Hemr míč až do brány a Kralupy vedly 2:0.

Hráči TJ Sokola se snažili výsledek zvrátit, ale kralupský gólman Václav Šour snahy likvidoval, případně mu přispěchal na pomoc kapitán Řenč nebo Richard Kintera. Domácím se podařilo v 89. minutě pouze výsledek korigovat na konečných 1:2.

Sestavy:

Domácí: Fryk Josef, Novák Václav, Zeman Josef (80. min. Taclík Pavel), Szen Jiří (83. min. Nevím Jiří), Zeman Petr, Resl Petr (K), Douděra Pavel, Kolínský Tomáš, Kábrt JiříN, Černý David, Čermák Pavel (85. min. Hlaváček Dominik). Náhradníci: Čaban Jiří, Hlaváček Dominik, Nevím Jiří, Kundrát Jan, Šofr Jiří, Taclík Pavel

Hosté: Šour Václav, Hunal Tomáš (61. min. Pešek Pavel), David Adam, Řenč Matěj (K), Kulhavý Jáchym (46. min. Kolmistr Martin), Muška Jiří (81. min. Kinter Richard), Menčl Dominik, Zelenka Luděk, Mráz Pavel, Gabčo Petr, Polák Roman (55. min. Hemr David). Náhradníci: Šuda Luboš, Kinter Richard, Kolmistr Martin, Pešek Pavel, Hemr David

ŽK: 17. minuta Zeman Petr TJ Sokol), 43. minuta Řenč Matěj, 46. minuta Mráz Pavel (FK 1901)

ČK: 50. minuta za napadení soupeře v přerušené hře domácí David Černý a kralupský Dominik Menčl.

Branky: Mráz Pavel (72. min.) 0:1, Hemr David (73. min.) 0:2 a Jiří Kábrt (89. min.) 1:2

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám