Hlavní obsah

Čáslavská Civilní Obrana natočila svůj Scénář

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čáslavská kapela Civilní Obrana se k zimnímu spánku rozhodně nechystá. Pro své fanoušky si připravila nový videoklip a vyráží na podzimní klubové turné.

Foto: Lukáš Velecký

Civilní Obrana

Článek

Jedná se o třetí videoklip z aktuální desky Loterie - po Opilé princezně a Ruletě, se svého obrazového zpracování dočkala píseň Scénář. Poslední zářijový víkend se tedy kapela proměnila v herce a natáčelo se.

„Natáčeli jsme v Čáslavi a v blízkém okolí, moc nás to všechny bavilo,“ vyjádřil se k natáčení zpěvák kapely Marek. „Tuhle písničku máme rádi, je o tom, jak by měl být každý režisérem svého života. Často je potřeba pár věcí vrátit zpátky... A právě o tom náš klip je.“ O nahrání i střih se postaral Martin Kolembář ze studia Sergeii.

Civilní Obrana tento týden také odstartuje podzimní tour s pražskou partou ATD, až do prosince je tak můžete vídat v různých koutech České republiky. Už v sobotu se chystají na Moravu do olomouckého Bounty Rock Café. Hned týden na to, je můžete vidět a slyšet v domácké Čáslavi na již tradičním GRAND FESTu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám