Hlavní obsah

Čarodějnice se slétnou v Lounech

Novinky, Vlastimil Roflík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První městské Čarodějnice se letos uskuteční také v Lounech. Akce, jak to tak bývá, je naplánována na magické datum, poslední dubnový den, a uskuteční se na tzv. Letním cvičišti. Klade si za cíl oslovit a pobavit rodiče s dětmi, ale také ostatní, kteří nechtějí na "Čáry" zůstat doma.

Foto: Vlastimil Roflík

Na lounských "Čarodějnicích" se budou rovněž vyhlašovat nejkrásnější čarodějnice a čarodějové.

Článek

Odpolední program Čarodějnic začíná v Lounech již ve 14:00 hodin. Areál místního minipivovaru je pro takovou akci přímo ideální a díky partnerství s městem Louny a místní správnou sportovišť, se pořadatelům podařilo koncentrovat maximum aktivit do útulného prostoru.

Na návštěvníky a to ty normální či nadpřirozené, čeká hudební program v podání DJ Jeptišky, hudebních skupiny The Bag of Potatoes a Tři ségry Banditos. Na své si přijdou také příznivci modelů aut a letadel, na které čekají ukázky místních modelářů.

Připraven je také historický šerm, fireshow a ukázky zásahu hasičů. Především tatínkové se pak mohou těšit na exkurze do minipivovaru a nebude chybět samozřejmě ani finální zapálení hranice.

Přijdte do Loun strávit poslední dubnový den a definitivně tak přivítat jaro.

Reklama

Výběr článků

Načítám