Hlavní obsah

Čarodějnice míří na slet do pražského parku Ladronka

Novinky, Zdena Selingerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražský park Ladronka se 30. dubna opět stane dějištěm největšího čarodějnického sletu v Evropě.

Foto: mvp agency

Čarodějnice na Ladronce

Článek

Poslední dubnový den se již podeváté sejdou malé i velké čarodějnice a jiné nadpřirozené bytosti na tradičním pálení čarodějnic na Ladronce. Akce, kterou pořádá městská část Praha 6, je mezi všemi čarodějnými bytostmi velmi oblíbená. Každý ročník opakovaně láme rekordy v návštěvnosti.

„Letos zvu všechny na Ladronku už od druhé hodiny odpoledne, kdy program začíná. Akce na Ladronce patří k jedněm z největších v roce, kterou Praha 6 tradičně pořádá, a těším se, že i letos se bude všem celá akce líbit,” uvedla Marie Kousalíková, starostka městské části Praha 6.

Letošní program nabízí vystoupení hudebních skupin Kašpárek v Rohlíku, Michala Hrůzy s kapelou, Royalball a Nicelanda.

Program na hlavním pódiu začíná v 15 hodin, v této části programu proběhne oblíbená soutěž Miss Čarodějnice a vystoupení Kašpárka v rohlíku, v 18:15 bude slavnostně zapálena hranice a následně zahrají Michal Hrůza s kapelou a Niceland. Čarokrásný ohňostroj zakončí oficiální část programu ve 21:35 hodin.

V areálu očekávejte sportovní exhibice, závody, workshopy, dvě menší ohniště na opékání špekáčků a spousty atraktivní zábavy pro děti i dospělé. Pro prvních 300 návštěvníků budou k dispozici špekáčky zdarma.

Vstup na akci je zdarma.

Více informací o programu najdete na www.carodejnicenaladronce.cz a www.facebook.com/carodejnicenaladronce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám