Hlavní obsah

Cantica laetitia před odjezdem do Německa vystoupí i ve Zlíně

Novinky, Sabina Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Úspěšný pěvecký sbor Cantica laetitia chystá koncert ve spolupráci s Muzeem jihovýchodní Moravy ve Zlíně. Vystoupení zlínského sboru, pod vedením úspěšného sbormistra Josefa Surovíka, se uskuteční v sobotu 25. května od 18.00 hodin v kostele Českobratrské církve evangelické ve Zlíně.

Foto: Klára Kolenová

Cantica laetitia na Mezinárodním festivalu adventní a vánoční hudby Bratislava 2019, kde zlínský sbor získal dvě Zlatá pásma i hlavní Cenu Grand Prix.

Článek

Vstupné na akci, která je součástí doprovodného programu výstavy GLORIA MUSICAE Historické hudební nástroje Jaromíra Růžičky, je dobrovolné.

Posluchači se mohou těšit na rozmanitý repertoár sestavený speciálně pro mezinárodní soutěž pěveckých sborů v německém Marktoberdorfu, kam zlínští zpěváci odcestují již v červnu.

Návštěvníci koncertu mohou využít zvýhodněného vstupného 1 + 1 zdarma na výstavu Gloria musicae, která je k vidění v prostorách zlínského muzea v prvním podlaží budovy 14. do 7. července 2019.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám