Hlavní obsah

Burger festival v Ostravě pokračuje i v neděli

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chutná burgerová senzace je zpět v Ostravě. Jantarová ulice v okolí obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina je zaplavena 25 stánky, ve kterých si návštěvníci mohou zakoupit rozličné burgery a jiné dobré slané i sladké pochutiny. Festival trvá do neděle 13. května.

Foto: Josef Zajíc

Burger festival v Ostravě

Článek

Po návštěvnicky úspěšném prvním ročníku v září 2017 se u obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina pro zájemce opět uskutečňuje Burger festival.

Od pátku 11. května zaplavuje Jantarovou ulici 25 stánků s burgery, hot dogy, chilli specialitami, sladkými vaflemi a makronkami, americkými tradičními drinky, cidery či českými pivními speciály.

Příchozí mohou až do neděle ochutnávat vyhlášené burgery a další pokrmy z celé České republiky i Slovenska. Lahůdky z grilu a mnohé jiné se podávají vždy od 10 do 22 hodin. Vstupné se neplatí.

Zkusit si přípravu burgeru

O přízeň návštěvníků se uchází například Bistro Boule za ušima, HogoFogo bistro, Food Pom Academy, Kaiser Franz, Jedna báseň nebo restaurace Kaskáda. Příchozí mohli již od pátku hlasovat v anketě o nejlepší burger celé akce. Pitný režim pro návštěvníky zajišťují Beerokracie, Pivovar Chomout, Pivovar Nachmelená Opice, Kingswood či Pivovar Radegast.

Celý víkend si mohou návštěvníci vyzkoušet přípravu burgerů a hranolek s profesionály. Domů si i v neděli bude možné odnést zdokumentovaný zážitek z foto koutku. Děti se v pátek a sobotu nenudily, k dispozici jim je až do neděle dětská zóna s doprovodným programem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám