Hlavní obsah

BS Vinařské potřeby se na tři dny otevřou veřejnosti

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 3.–5. června se areál firmy BS Vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích otevře vinařům i široké veřejnosti. Návštěvníci si v době od 11 do 17 hodin mohou prohlédnout aktuální technologické novinky pro vinaře, obrátit se s dotazy na odborníky nebo se bavit při doprovodném programu pro celou rodinu

Foto: BS Vinařské potřeby
Článek

„V areálu firmy budou k vidění ukázky nových technologií, produktů a postupů, s nimiž se běžně vinaři nemohou setkat,“ uvedl Robert Vyhoda, výkonný ředitel společnosti BS Vinařské potřeby. „Návštěvníci mají také příležitost nechat si u nás zdarma otestovat filtrační svíčky nebo využít speciální slevu v naší podnikové prodejně,” dodal.

Během Dnů otevřených dveří bude možné navštívit i prostory moderní laboratoře a nahlédnout pod ruce pracovníkům, kteří provádějí rozbory a analýzy vína. Představí se zde i činnost nového servisního střediska, které je od května k dispozici zákazníkům.

Kromě odborného programu pro vinaře, si ale na své přijde i laická veřejnost. V rámci doprovodného programu mohou dámy využít estetické poradny, děti si zase mohou užít projížďky na koních. Proběhne zde také ochutnávka tradičních i netradičních vinařských produktů z regionu (olejů, vinného želé, ovocných pomazánek, moštů a dalších). Připraveno bude i bohaté občerstvení pro všechny návštěvníky v podobě grilovaného masa, čepovaného piva a perlivého vína od velkobílovických vinařů nebo nealkoholického vína.

Společnost BS Vinařské potřeby vznikla v roce 1995 spojením dvou menších obchodních firem s vinařskými potřebami. Dnes patří k předním dodavatelům na českém trhu v oblasti potřeb pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Poskytuje enologicko-technologické poradenství, profesionální servis, rozbory a analýzy v akreditované laboratoři a řadu dalších odborných služeb v segmentu vinařství a vinohradnictví. Firma BS vinařské potřeby má čtyři prodejny v České republice a zastoupení ve slovenském Pezinku. Zaměstnává 39 pracovníků. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám