Hlavní obsah

Bronzová SuperStar Leona Černá Stříbrná se po letech setkala s Angelem Kellym

Novinky, Milan Papežík

Páteční pražský koncert nejmladšího člena z klanu Kellyových si nenechala ujít ani finalistka třetí řady české SuperStar Leona Černá Stříbrná.

Foto: Milan Papežík

Angelo Kelly se po pěti letech setkal s Leonou Černou ze SuperStar

Článek

Angelo Kelly v pátek dokázal, že má velice vytříbený hudební vkus a také se úctyhodně vypořádal s prezentací písní jeho oblíbených songů od těch největších pěveckých legend.

Hlavním tématem večera byly oblíbené písně z jeho mládí, které si Angelo nahrával na kazety, proto zvolil pro své turné příznačný název Mixtape Tour. S kamarádem Matthiasem Kraussem předvedli nevšední show, kdy zazněly staré hity jako In The Air Tonight od Phila Collinse, Dancing Queen od skupiny ABBA, Don't Look Back In Anger od britských Oasis, Fields Of Gold od Stinga nebo Chasing Cars od Snow Patrol.

Zlatým hřebem večera se stala píseň Dream On od kapely Aerosmith, která všechny zvedla ze židlí. Angelo při této písni zasedl za bicími a uhájil si svoji pozici jednoho z nejlepších evropských bubeníků. Velké nadšení sklidila píseň Story Of My Life od nejslavnější kapely současnosti One Direction. Angelo ji zpívá kvůli své dvanáctileté dceři, která je velkou fanynkou této slavné chlapecké pětky.

Velmi zajímavé bylo sledovat multiinstrumentalistu Matthiase Krausse, který při některých písních hrál současně na kytaru a na klávesy. Toto opravdu nedokáže každý.

Bronzová SuperStar Leona Černá Stříbrná byla již několikrát na Angelovo vystoupení pozvána, ale díky časovému vytížení se jí koncert povedlo navštívit až nyní.

Leona vyráží na turné s muzikálem Popelka na ledě a finišuje v dalším semestru Pedagogické fakulty na Univerzitě Karlově. Na jaře příštího roku čekají s manželem svého prvního vytouženého potomka. Pohlaví miminka Leona úzkostlivě tají.

Po koncertě se Angelo s Leonou setkali a oba rádi zavzpomínali na společné vystoupení z roku 2009.

Reklama

Výběr článků

Načítám