Hlavní obsah

Brodské volejbalistky jsou po víkendu čtvrté

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalistky TJ Jiskra Havlíčkův Brod, hrající ve druhé lize ve skupině B, absolvovaly o uplynulém víkendu dva velmi kvalitní - a navíc vítězné - zápasy proti Pardubicím.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Sokol Pardubice - Jiskra Havlíčkův Brod 0:3 (-19, -14, -18)

Proti pardubickým Sokolkám nastoupily brodské hráčky už v 9.00, ale nebylo to na jejich výkonu znát. Ostrý servis Broďaček nedokázaly soupeřky zpracovat a tak se k útoku dostávaly jen krajní hráčky. Ty ale narážely na dobře postavenou obranu hostujících volejbalistek. Na pestrou hru nahrávačky Elišky Poubové zakončovanou bodovými míči smečařek Markéty Jenčové a Lucky Lepeškové nenašly soupeřky odpověď. První zápas byl jednoznačnou záležitostí brodského týmu.

Sokol Pardubice - Jiskra Havlíčkův Brod 1:3 (22, -17, -15, -20)

Na začátku druhého zápasu došlo k chybě zapisovatele, který nesprávně zapsal do zápisu utkání postavení obou soupeřů. Hráčky začínaly hrát v jiných herních zónách, než ve kterých jsou zvyklé a to poznamenalo celý první set. Pardubice zrychlovaly hru a brodské hráčky špatně bránily a až na konci setu se jim podařilo dostat zápas pod kontrolu. To už nezabránilo tomu, aby domácí hráčky získaly první set pro sebe. Dále se hrálo pod taktovkou hostí. Havlíčkobrodské volejbalistky v klidu dokráčely pro další vítězství, které je posunulo na čtvrté místo.

Sestava Jiskry Havlíčkův Brod: Poubová Eliška, Lepešková, Laláková, Kohoutová, Jenčová, Benešová, libero Pešková, střídaly Juklová, Báčová, Brečková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám