Hlavní obsah

Brněnští závodníci na bruslích sesbírali několik cenných umístění

Novinky, Jana Oudová

Poslední prázdninovou sobotu proběhla závěrečná část ze série in-line závodů Brněnský Komár a závodníci IN-LINE Akademie byli u toho.

Foto: Jana Oudová
Článek

Jak je již několikátým rokem zvykem, proběhly poslední závody Brněnského Komára v sobotu dopoledne. Harmonogram byl stejný jak v předešlých termínech, jen na závěr přibylo i celkové vyhlášení vítězů podle součtu bodů ze všech závodů, které v seriálu absolvovali.

Brněnský oddíl IN-LINE Akademie se nenechal zahanbit a v konkurenci několika dalších sportovních oddílů a bruslařských nadšenců získal hned několik umístění.

V nejmladší kategorií - v závodě odrážedel - si celkové třetí místo vybojoval svými dojezdy v průběhu celého roku Richard Ouda (3). Mezi nejmladšími bruslařkami obsadila celkově druhé místo Anička Neradová (5). Její starší sestra Ema (7) v kategorii žákyň D vybojovala celkově 3. místo a doplnila tím prvenství Karolíny Linhartové (6).

V kategorií žákyň C měl oddíl opět dvě zástupkyně - na druhé příčce se umístila Berenika Bílková (9) a třetí místo obsadila Lenka Petrášová (9). Mezi kluky ve stejné věkové kategorii obsadil druhé místo Max Jung (8). Další druhé místo brala za své celosezónní umístění v kategorií žákyň B Aneta Hyttychová (11). První místo obsadila Valentina Svobodová (13) společně s týmovou parťačkou na třetím místě Klárou Linhartovou (12) v žákyních A.

I v dospělých kategoriích měl oddíl své zástupce a umístili se nadmíru uspokojivě, v seniorech Pavel Dohnalík a v seniorkách Jana Petrášová obsadili první místa.

Doufáme, že všem (nejen jmenovaným) závodníkům z oddílu rychlobruslení, vydrží výborná kondice i do nadcházející podzimní závodní části a sesbírají další výborné umístění.

Další informace k jednotlivým akcím, výsledky a fotogalerii můžete shlédnout na stránkách IN-LINE Akademie.

Reklama

Výběr článků

Načítám