Hlavní obsah

Brněnští IAN přivezou své debutové album také do Ostravy

Novinky, Tomáš Majliš

Již 17. května přijede do Ostravy se svým novým albem brněnská skupina IAN, která se v loňském roce zapsala na české hudební scéně jako vítěz soutěže Youtubefest a jako držitel ocenění hudebního časopisu iReport. Svůj ostravský koncert zahájí IAN v 19.00 v hudebním klubu Barrák.

Foto: IAN

Brněnská kapela IAN

Článek

Hudební projekt IAN tvoří dvojice muzikantů Ian Yvese a Jan Kaňka, kteří vsadili na energickou souhru akustické kytary a violoncella. Málokterého posluchače nechá v klidu směsice latiny, písničkářství a rock'n'rollu, zakládající si na živých a příjemně melodických písních.

Právě s tímto koktejlem si IAN získali oblibu posluchačů doma i v zahraničí, kdy se jen v loňském roce stali, mimo vítězství v Youtubefestu, také nejposlouchanějším nováčkem na hudebním portálu Bandzone a své místo našli také v časopisu iReport mezi Top 10 nej nováčky na české hudební scéně.

Na ostravském koncertě IAN představí také debutové album IAN -VOYAGE. Právě z tohoto alba byl v nedávné době vydán první singl Know Your Name

Spolu s IAN na pódiu vystoupí indie-popoví The Places, kteří jsou na Ostravské scéně již dobře známou značkou a také Rattle Bucket, tentokrát v žánrově upravené akustické podobě, se kterou odehráli víc jak padesát úspěšných vystoupení na ulicích i před branami festivalů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám