Hlavní obsah

Brněnský Komár aneb Zahájení bruslařské závodní sezóny

Novinky, Jana Oudová

Již pátým rokem se bude v Brně konat série bruslařských závodů pro širokou veřejnost pod názvem Brněnský Komár.

Foto: Jana Oudová
Článek

Brněnský oddíl in-line Akademie již tradičně koncem dubna uspořádá první z letošních pěti závodů na in-line oválu v Komárově. I pro tento rok zůstává koncept závodů stejný, takže si na své přijdou jak ti nejmenší, kteří o bruslích ještě možná ani neslyšeli, tak i dříve narození, kteří se nebojí pohybu a zdravého porovnání sil s ostatními závodníky.

Brněnský Komár se stává pravidelnou součástí bruslařských akcí v Brně a širokém okolí. „Opět očekáváme účast nejen dětí z domácího oddílu, ale také děti z okolních sportovních oddílů,” uvedla Gabriela Dostálová, trenérka dětí a spoluorganizátorka akce. „Samozřejmě uvítáme i děti, které nejezdí za žádný oddíl a chtějí si své síly poměřit s vrstevníky. Žádné omezení v tomto směru nemáme, naopak budeme rádi, pokud se tato akce dostane i do povědomí fitness bruslařů,” doplnila.

Začátek akce je v odpoledních hodinách, registrace probíhá předem přes stránky akce nebo od 17:30 přímo na místě. V 18:00 se na start postaví první závodníci.

Vezměte s sebou brusle, přilbu, chrániče, dobrou náladu a přijeďte si zazávodit nebo si jen užít hezké odpoledne nabité pohybem.

Reklama

Výběr článků

Načítám