Hlavní obsah

Brněnské Vánoce byly zahájeny

Novinky, Eva Chytková

V pátek v 17 hodin byly zahájeny brněnské Vánoce. Vše odstartovalo slavnostní rozsvícení vánočního stromku. Brno jako každý rok pojalo svátky tradičně a ve velkém.

Foto: Eva Chytková

Brněnský vánoční stormeček

Článek

Brněnský vánoční stromeček rozjasnil celé náměstí Svobody a zajistil tak vánoční atmosféru po celém historickém centru města Brna. Těsně před sedmnáctou hodinou se slova ujal primátor města Roman Onderka a na to se rozezněl slavnostní odečet vteřin. Rozsvícený strom pouze dovršil příjemné prostředí vánočních trhů.

Náměstí Svobody opět s tradičními stánky

Náměstí Svobody opět zaplnily tradiční stánky s tradičními výrobky, produkty a jídlem. K vidění zde bude vánoční betlém, zvonička na přání, vánoční expres pro děti, sbírka Červeného kříže a mnoho dalších.

Nové možnosti ve Staré radnici a Mincmistrovském sklepě

Nově je otevřeno ve vánoční čas i nádvoří Staré radnice, kde bude každý den probíhat zajímavý program. Součástí bude mikulášská nadílka, vánoční dílny a dokonce budou probíhat i výjimečné prohlídky radnice spolu s věží. Další novinkou je otevření Mincmistrovského sklepa. Jde o první část zrekonstruovaného podzemí v Brně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám