Hlavní obsah

Brněnská filharmonie zahrála návštěvníkům skladby skupin Queen i Beatles

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou svátky klidu. To se ovšem v praxi projevuje spíše naopak. Shon na každém kroku, zvláště pak v posledních dnech před Štědrým večerem.

Foto: Petr Mráček

Brněnská filharmonie v Olympii

Článek

Vraťme se ještě na chvíli do období vánočních svátků a zavzpomínejme na jedinečnou akci, kterou předvedla Brněnská filharmonie v obchodním centru Olympia Brno poslední adventní neděli, 22. prosince.

Najít si chvilku, zastavit se, nechat se vtáhnout do vánoční atmosféry, to bylo cílem netradiční aktivity, kterou připravilo těsně před vánoci obchodní centrum Olympia právě s Brněnskou filharmonií. Návštěvníkům tento shon svým vystoupením zpříjemnila. A to velmi kvalitně.

„Koncert byl plánován pečlivě, výběr repertoáru také. Brněnská Filharmonie chce být svým posluchačům co nejblíže, proto i ona uvítala tento netradiční formát vánočního, hodinového koncertu. Zazněly sklady klasické, ale také moderní, od skupiny Queen nebo třeba od The Beatles,” uvedla marketingová ředitelka centra Lucie Nedbalová.

Jak koncert dopadl a zda se podařilo vánoční atmosféru uprostřed shánění dárků pro své blízké navodit? Podle ohlasů návštěvníků na výbornou. Vystoupení nadchlo mladé i starší publikum. Zda se stane takové vystoupení tradicí, uvidíme třeba před Vánocemi, na které si musíme ale celý rok počkat.

VIDEO z vystoupení Brněnské filharmonie.

Reklama

Výběr článků

Načítám