Hlavní obsah

Blížící se jaro přijede na ples do Kadaně ohlásit Jaro Slávik

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokaždé v jiném duchu se koná jarní ples v Kadani. Po zimě tentokrát rozehřeje návštěvníky plesu latinskoamerická hudba a tanec. Jarní ples města Kadaně se uskuteční v sobotu 17. března od 20.00 hodin v kulturním domě Střelnice. Blížící se jaro ohlásí a večerem bude návštěvníky plesu provázet Jaro Slávik.

Foto: Václav Vlasák

Pokaždé v jiném duchu se koná ples v Kadani. V loňském roce se kulturní dům Střelnice změnil na Moulin Rouge.

Článek

V posledních letech se ples města koná vždy na jedno téma. V minulém roce přenesl návštěvníky do Francie s jejími šantány a letos je připravena cesta od Latinské Ameriky.

„Ples ozdobí hudba kapely Carisma složené z vynikajících hudebníků s talentovanou a krásnou zpěvačkou Veronikou, jejíž temperament si s Latinos v ničem nezadá. Tato skupina dokáže vytvořit opravdu autentickou atmosféru a dynamickou show. Tu doplní i vystoupení taneční skupiny Tradición, která je největším a nejdéle fungujícím souborem u nás, zaměřeným na tradiční a exotické latinskoamerické tance jako jsou např. kubánská salsa či brazilská samba,“ popsal dva největší taháky jarního plesu Jan Losenický, ředitel Kulturních zařízení Kadaň. Po půlnoci přijede zábavu rozproudit DJ Milan Hanuš z Radia Relax se svou Československou diskotékou.

 „V klubu nabídneme hudební alternativu v podobě jazz-rockové kapely Coffeebreak. Tradičně se návštěvníci budou moci vyfotografovat ve fotokoutku, proběhne i miniškolička latinskoamerických tanců. Tombola, která se vylosuje z čísel lístků, bude jako vždy hodnotná, hlavní cenou bude LCD televizor,“ prozradil Jan Losenický. Ještě dodáváme, že vstupné je 190 Kč a vstupenky se prodávají v Informačním centru na Mírovém náměstí v Kadani. V ceně vstupného je i úvodní přípitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám