Hlavní obsah

Blíží se osmý ročník konference Equal Pay Day - Ženy sobě

Novinky, Tereza Melišová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 24. a 25. března proběhne osmý ročník legendární konference Equal Pay Day – Ženy sobě, největší networkingová akce v České republice, kterou pořádá nezisková organizace Business & Professional Women. Uskuteční se v Praze v Clarion Congress Hotel Prague.

Foto: Tereza Melišová
Článek

Na páteční pracovně zážitkové konferenci a sobotním mentoringu můžete získat nové podněty k osobnímu i profesnímu rozvoji, sdílet své zkušenosti, setkat se s inspirativními ženami, navazovat kontakty, věnovat se svému osobnímu růstu, nabít se novými zážitky a poznat nové přátele.

Konference je určena ženám, které chtějí řídit vlastní život, přispět ke zlepšení života dalších žen a nenechávají je lhostejnými změny ve společnosti. Páteční pracovně zážitková konference bude otevřená i moderním mužům.

Co zažijeme letos? Pátek bude nabitý inspirativními řečníky a čekají vás panelové diskuze. V sobotu máte šanci setkat se prostřednictvím speed mentoringu s úspěšnými manažerkami a podnikatelkami z různých oborů u kulatého stolu, diskutovat, ptát se, inspirovat se po dobu jedné hodiny na dané téma. Kulaté stoly začínají v 9 hodin a postupně můžete nashromáždit informace až od 5 mentorek v jednom dni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám