Hlavní obsah

BIC Plzeň pořádá konferenci na téma inovace

Novinky, Tereza Halgašová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký je význam a role inovací v podnikání? Jaké jsou předpoklady pro inovace a co jim brání? Jak se vytváří ve firmě klima příznivé inovacím? Nad tím se budou zamýšlet účastníci konference, kterou BIC Plzeň připravuje na 5. června pod názvem Inovace - jaké, proč a jak na to?

Foto: Tereza Halgašová
Článek

BIC Plzeň, Podnikatelské a inovační centrum, poskytuje služby podnikatelům v plzeňském regionu již dvacet let a při příležitosti tohoto výročí pořádá konferenci na své klíčové téma podpory inovačního podnikání.

Mezi přednášejícími konference s názvem Inovace - proč, jaké a jak na to? bude například generální ředitel PricewaterhouseCoopers Česká republika Jiří Moser, který seznámí s výsledky průzkumu názorů na inovace mezi manažery významných českých i světových firem, nebo ředitel společnosti SINDAT a předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Karel Havlíček, který se dlouhodobě zabývá otázkami managementu inovací ve vztahu ke konkurenceschopnosti firem a k jejich uplatnění na mezinárodních trzích.

O zkušenosti se zavedením unikátního systému motivování zaměstnanců k zapojení do inovačních procesů se podělí personální ředitel AGC Flat Glass Czech Libor Sehnal, s koncepcí podpory inovací v ČR pro další období seznámí zástupce ministerstva průmyslu a obchodu. V programu konference bude místo i pro představení konkrétních  inovačních projektů a zkušeností několika firem, mezi nimi kupříkladu nositele ocenění Česká hlava za rok 2011 společnosti ImageMetry.

Konference se uskuteční v úterý 5. června od 13.00 do 16.30 v konferenční místnosti budovy A Vědeckotechnického parku Plzeň (Teslova 3, lokalita Borských polí).

V případě zájmu o účast na konferenci je nutné vyplnit elektronickou přihlášku nejpozději 29. května. Více informací o konferenci je uvedeno na stránkách BIC Plzeň. Případné dotazy zodpoví Ing. Tereza Halgašová - tel. 377 235379, email: halgasova@bic.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám