Hlavní obsah

Běžci se mohou hlásit na 4. ročník festivalového půlmaratonu ulicemi Zlína

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravy 4. ročníku tradičního běžeckého závodu ulicemi festivalového Zlína jsou již v plném proudu. Organizátoři nyní otevřeli registrace na závod, který se uskuteční 1. června 2019 a bude opět atraktivní tečkou za bohatým programem 59. Zlín Film Festivalu. Závod pořádá FILMFEST, s.r.o společně s Běhy Zlín.

Foto: Zlín Film Festival
Článek

Zájemci o účast v závodě mohou využít možnosti registrace za nejvýhodnějších podmínek, které platí až do konce března. Nejlevnější startovné ve výši 599 Kč za půlmaraton, 499 Kč za čtvrtmaraton a 1999 Kč za čtyřčlennou štafetu přinese závodníkům opět celou řadu atraktivních benefitů. 

V ceně je například batůžek, kvalitní funkční tričko, vstup na večerní koncert v Koncertní zóně ENAPO, pamětní medaile, pitný režim na trati nebo občerstvení po závodě a drobné dárky od partnerů závodu.

„Kdo nestihne registraci do poloviny března, přijde o možnost získat kvalitní funkční tričko zdarma. Následně si jej závodník může ke startovnému pouze dokoupit, i když za speciální cenu,“ uvedla výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová.

Registrovat se na jednotlivé tratě běhu je možné na www.zlinskypulmaraton.cz, kde jsou také uvedeny podrobné informace o závodě i cenách startovného. „K dispozici jsou zde již nyní také dárkové poukazy, které mohou být pro příznivce běhu třeba zajímavým vánočním dárkem,“ dodala Jarmila Záhorová.

Trasa půlmaratonu bude totožná jako v předchozích letech. „Poběží se z centrálního zlínského náměstí přes Benešovo nábřeží, Podvesnou na Čepkov, Rybníky přes bývalý Baťovský areál zpět na náměstí Míru,“ informoval Bohuslav Komín za organizaci Běhy Zlín a doplnil: „Součástí akce bude opět i velmi oblíbený rodinný běh na 1400 metrů, který předchází hlavnímu závodu. Mohou se jej zúčastnit dospělí s dětmi i junioři, nebo ti, co si na delší tratě netroufají.“

Na trať třetího ročníku Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín 2018 se postavilo 1275 běžců. Vítězem hlavního závodu se stal brněnský závodník Jiří Čípa, který doběhl do cíle s výsledným časem hodina a deset minut. Rok od roku se zvyšuje také zájem o rodinný běh na 1400 metrů, jehož kapacita byla při třetím ročníku zcela naplněna. Zúčastnilo se ho na 400 rodičů s dětmi.

Další informace na www.zlinskypulmaraton.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám