Hlavní obsah

Beňovské poklady se otevřou veřejnosti

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanská společnost DSI pořádá v sobotu 29. června v Beňově u Přerova akci Beňovské poklady 2013, která se skládá z Pohádkové říše, Minikonference pro rodinu a venkov a Komunitní nocování se Shrekem.

Foto: Občanská společnost DSI, o.s.

Plakát akce Beňovské poklady 2013

Článek

První část nazvaná Pohádková říše bude zahájena ve 13 hodin a je určena především dětem. Pro děti budou připraveny různé soutěže, zábava a atrakce, jako např. komunitní loutkové divadlo, skákací hrady, malování na obličej, balonky a výtvarka. Po trase unikátní rodinné naučné stezky ožijí velmi realistické pohádkové bytosti, jako je Shrek, Karkulka, Pat a Mat, Spiderman, taťka Šmoula a Šmoulinka.

Další částí programu bude Minikonference pro rodinu a venkov, na níž budou diskutovat odborníci z neziskových organizací i samospráv o tom, jak získat veřejnost pro rozvoj prorodinných hodnot. Účast na konferenci potvrdili zástupci Olomouckého kraje, Spolku pro obnovu venkova i arcibiskup Jan Graubner.

Závěrečná část, nazvaná Komunitní nocování se Shrekem, je připravena pro ty, kteří chtějí alespoň jednu noc v roce prožít v komunitě, kde je rodina na nejvyšších příčkách hodnotového žebříčku. Účastníci se mohou těšit na společný táborák, komunitní hry a zábavu. Všichni zájemci o účast jsou srdečně zváni. 

Další informace o akci Beňovské poklady 2013 a o činnosti občanského sdružení Občanská společnost DSI

Výběr článků

Načítám