Hlavní obsah

Během písecké divadelní noci dojde i na blues rock

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 19. listopadu proběhne v Divadle Fráni Šrámka další ročník Noci divadel. Kromě ukázek z představení místního Divadelního spolku Prácheňská scéna v Písku bude celý program proložený hudební produkcí.

Foto: Petr Hejna ml.

Jakub Mareš

Článek

Akce, která bude pro návštěvníky zdarma, začne již odpoledne v 15 hodin, posledním bodem programu bude koncert blues rockové kapely Bluesand.

Celkový program Noci divadel, kde si své najdou děti i dospělí, seniory nevyjímaje, je sestaven takto:

15:00 otevření Divadla Fráni Šrámka * 16:00 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (pohádka v podání místního ochotnického souboru Divadelní spolek Prácheňská scéna v Písku) * 17:15 Kvartet Píseckého komorního orchestru ve foyer * 17:45 prohlídka Divadla Fráni Šrámka * 18:30 Ze hry do hry (scénky jednotlivých her z repertoáru Divadelního spolku Prácheňská scéna v Písku) * 19:30 Kvartet Píseckého komorního orchestru ve foyer  * 20:00 prohlídka Divadla Fráni Šrámka * 21:00 Ze hry do hry (scénky jednotlivých her z repertoáru Divadelního spolku Prácheňská scéna v Písku) * 22:00 Bluesand (blues rock´n´rollová kapela z Písku).

V kapele Bluesand působí od počátku, tedy od roku 2012 sourozenecká dvojice kytarista Jakub Mareš a bubeník Jan Mareš, stejně jako hráč na klávesové nástroje Břetislav Bakala, novou posilou je zpěvačka Kamila Marešová - jak jméno napovídá, opět příslušnice rodinného hudebního klanu, a to coby manželka bubeníka. 

Akci pořádá písecké Centrum kultury, všeobecně známá adresa divadla je v Tylově ulici číslo 8 - mapka zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám