Hlavní obsah

Běhání pro veřejnost v parku holešovského zámku slibuje příjemný relax

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Ve čtvrtek 3. dubna v 18 hodin bude v parku a oboře holešovského zámku zahájeno první Běhání pro veřejnost. Jde o akci, kterou připravil atletický klub Atletika Holešov spolu s o. s. Každý může pomáhat. Hlavně by to měl být užitečný relax strávený v příjemném prostředí.

Foto: Robert Rohál

Plakát zvoucí na akci.

Článek

„Běh je způsob pohybu, který umožňuje člověku efektivní pohyb po dolních končetinách. V současné době patří běh mezi oblíbené způsoby aktivit, které udržují kvalitní kondici. Běh pro zdraví je označován jako jogging - je provozován v mírné intenzitě, v čase nepřesahujícím šedesát minut s cílem relaxačním, udržením kondice či hubnutím, uvedl trenér Jakub Hřib, který bude samozřejmě na této akci přítomen.

Park a obora v blízkosti holešovského zámku skýtají ideální podmínky pro provozování této činnosti, a proto se klub Atletika Holešov a o. s. Každý může pomáhat rozhodly uspořádat od dubna 2014 Běhání pro veřejnost.

Každý, kdo má čas a chuť udělat něco pro své zdraví, má možnost se běhu zúčastnit – sraz všech účastníků bude 3. dubna v 18 hodin u brány do zámeckého parku, sousedícím se zahradnictvím.

Co budou účastníci běhu potřebovat? Podle organizátorů především vhodnou sportovní obuv, pohodlné oblečení a hlavně chuť udělat něco pro své zdraví.

Další informace: http://kazdymuzepomahat.cz/ - http://atletika-holesov.webnode.cz/

Související témata:

Výběr článků

Načítám