Hlavní obsah

Badmintonisté mosteckého Baníku na vítězné vlně

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Reprezentantům mosteckého Baníku se na začátku dubna dařilo na turnajích - Král zvítězil v Praze, Kozempelová v Liberci a Karlových Varech.

Foto: TJ BK Baník Most

Badmintonové turnaje v Praze a v Radonicích

Článek

Na badmintonové Grand Prix „B“ dospělých v Praze zvítězil Jiří Král (BK TJ Baník Most) a potvrdil tak své postavení nasazené turnajové jedničky. Ve věkové kategorii U17 proběhly turnaje Grand Prix „C v Liberci a v Karlových Varech. Kategorii dívek v obou případech ovládla Kristina Kozempelová z mosteckého Baníku. V Liberci byla navíc druhá v mixu s Janem Rázlem (BK TU Liberec) a třetí v deblu s Karolínou Nachtmanovou (SK Prosek Praha). Třetí místo v deblu vybojovala Kozempelová v deblu i v Karlových Varech. Její deblovou partnerkou byla tentokrát oddílová spoluhráčka Tereza Burdová.

Při Grand Prix „C“ U15 v Praze-Braníku si z trojice hráčů Baníku Most Daniel Ickert, Blažej Grznár, Laura Stará nejlépe vedl Daniel Ickert, který postoupil do třetího kola soutěže jednotlivců.

Již tradičně vyrazili malí baníkovci do Radonic na Junior Cup. Všichni tři zúčastnění získali ve svých kategoriích medailová umístění. Jan Klokan byl třetí mezi mladšími chlapci. Tereza Grznárová byla druhá v kategorii mladších dívek. Mezi nejmladšími hráči obsadil Jan Bleyer druhou příčku. Tentýž hráč obsadil na Junior Cup v Kladně v kategorii U11 čtvrté místo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám