Hlavní obsah

Back in the Fight 3 v Příbrami nabídne domácí borce, ale i velká jména

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na galavečeru zápasů v osmihranné kleci se 14. února představí domácí borci z KBC Příbram, ale i velká jména, z nichž některá již zažila, jaké je být šampionem. Hned trio zápasníků bude mít za soupeře zahraniční soupeře. Jelikož se jedná o slovenské protivníky, očekává se vskutku bratrovražedný boj.

Foto: Sokolovský deník

bojovník Jaroslav "Číňan" Poborský

Článek

Jedním ze tří, kteří na Back in the Fight 3 budou hájit české barvy, bude Roman Vanický. Zápasník přezdívaný Cobra zápasil s prakticky kompletní špičkou MMA. Síly změřil dokonce s oběma soupeři, kteří se nedávno utkali s absolutní českou jedničkou Karlosem "Terminatorem" Vemolou, a to s Tomašem Kuželou i Petrem "Monstrem" Knížetem.

Cobra Vanický zápasil i s Martinem Šolcem, jenž bojoval v prosinci loňského roku v titulovém zápase o pas GCF. Vanický je také Evropským šampionem v MMA, když titul získal na přelomu tisíciletí. Kromě MMA má několik desítek zápasů v profesionálním boxu. Vanický je pověstný tím, že většinu svých zápasů ukončí před limitem.

Dalším, kdo vyzve soupeře ze Slovenského týmu je Jaroslav "Číňan" Poborský. Popularní "Číňan" měl svůj debut v MMA již v roce 2003. V roce 2011 dokonce vyhrál svůj titulový zápas GCF a stal se tak šampionem této organizace. Na svém kontě má velkou spoustu zápasů a hojný počet vítězství s věhlasnými soupeři. Soupeřem současné legendy MMA bude Milan Strnisko ze Slovakia Explosion Teamu.

Hlavním zápasem galavečera bude souboj dvoumetrového Milana "Godzily" Jenšíka, který se tvrdě připravuje na svého nejméně stejně velkého slovenského gladiátora Štefana Krajčího. Tímto zápasem, v němž mají zápasníci v součtu téměř čtvrt tuny, vyvrcholí bratrovražedný boj. Dále se galavečera zúčastní další bojovníci, včetně domácích Martina Řehky, Ladislava Erdelyiho mladšího, Martina Průchy a Lucie Pudilové. Milan "Godzila" Jenšík nastoupí v hlavním zápase také za domácí, a to premiérově.

Vstupenky na galavečer můžete zakoupit přes portál ticketstream či ve videopůjčovně na Náměstí 17. listopadu v Příbrami. Galavečer GCF Back in the fight 3 se v Příbrami uskuteční v pátek 14. února ve sportovní hale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám