Hlavní obsah

Avion je nejbezpečnějším obchodním centrem v Ostravě, rozhodla veřejnost

Novinky, Lenka Hatlapatková

V obou vyhlášených kategoriích již šestého ročníku soutěže O nejbezpečnější supermarket a O nejbezpečnější obchodní centrum, pořádané vždy ke konci roku v rámci projektu Bezpečnější Ostrava, zvítězil letos ostravský Avion.

Foto: Jiří Zerzoň
Článek

„V kategorii supermarketů vyhrál již poněkolikáté náš Hypermarket Albert a zvítězili jsme i v nové kategorii obchodních center, což nás nesmírně těší. Zvlášť proto, že jde o hodnocení samotných návštěvníků a obyvatel Ostravy. Jsme rádi, že se u nás zákazníci cítí bezpečně a my se i nadále budeme snažit lidem nakupování u nás maximálně zpříjemnit,“ okomentovala dvojité vítězství Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku v Ostravě.

Podle jejích slov centrum na bezpečnost návštěvníků i jejich automobilů dbá celoročně. V předvánočním období, kdy návštěvnost zdejších obchodů několikanásobně stoupá, však péči o zákazníky v této oblasti Avion ještě zvyšuje.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhlo v prostorách centra Forum Nová Karolina ve středu 12. prosince. O titul nejbezpečnější supermarket se ucházelo celkem 16 supermarketů a nově se do kategorie nejbezpečnější obchodní centrum zapojily také čtyři nákupní komplexy. Samotní nakupující pak prostřednictvím internetu nebo přímo v obchodním centru hodnotili, která prodejna podle jejich názoru nejlépe chrání je samotné i jejich auto před krádežemi.

Z oficiální zprávy pořadatelů vyplývá, že letos se hlasování zúčastnily rekordní téměř tři tisíce občanů. Cenu za druhé místo v kategorii supermarketů získal Albert supermarket v ulici Dr. Martínka a na příčce třetí se umístilo středisko Tesco Stores Hrabová.

Vítězové z minulých let:

2007: Shopping Park Avion v Ostravě - Zábřehu – vítěz soutěže o nejbezpečnější hypermarket

2008: Makro -  vítěz ankety Kde se cítíte bezpečně?

2009: Interspar v Ostravě-Porubě – vítěz soutěže o nejbezpečnější supermarket

2010: Albert hypermarket Ostrava

2011: Albert hypermarket Ostrava

Cílem projektu Bezpečnější Ostrava je snížení majetkové trestné činnosti, zvýšení pocitu bezpečí našeho města a zapojení co největšího spektra partnerů do zajišťování bezpečnosti a ochrany majetku. Do realizace projektu je zapojeno statutární město Ostrava, Městská policie Ostrava, Městské ředitelství Policie ČR Ostrava, Dopravní podnik Ostrava a. s., Odvoz a zpracování odpadu Ostrava s. r. o., rádio Čas a televize FABEX.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám