Hlavní obsah

Autogramiáda Hany Zagorové v Brně

Novinky, Martin Seidl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zástupy lidí držící nejen nejnovější knihu věnovanou Haně Zagorové byly ve čtvrtek 3. března k vidění na autogramiádě, kterou pořádalo Knihkupectví Dobrovský v Brně.

Foto: Martin Seidl
Článek

Autogramiáda byla uspořádána u příležitosti vydání knihy Málokdo ví.

Když byla novinářka Scarlett Wilková oslovena Českou televizí, aby knihu napsala, kladla si otázku zda je možné napsat o něco nového a neotřelého o Haně Zagorové. Pak se několikrát sešly, přátelsky si povídaly a najednou to přirozeně vyplynulo. A tak vznikla zmíněná kniha.

Čtenář v ní najde vzkazy Haně Zagorové od spolupracovníků a přátel, fotografický doprovod, reprodukce dobových dokumentů včetně protokolu z výslechu StB, DVD s výběrem televizních písniček Hany Zagorové, jejích vystoupení a pořady Dluhy Hany Zagorové, Když nemůžu spát, Šest ran do klobouku a festival Sopoty 1984.

Na akci přišlo mnoho zájemců o podpis knihy, ale i také o společnou fotografii se známou zpěvačkou, která je po Lucii Bílé držitelkou nejvíce ocenění v anketě Zlatý slavík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám