Hlavní obsah

Autogramiáda českých krasobruslařů v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obchodním centru FORUM Nová Karolina se konala další akce před Mistrovstvím Evropy v krasobruslení, které se v Ostravě uskuteční v termínu od 25. do 29. ledna 2017. Po skončení autogramiády čeští reprezentanti odjíždí do Katovic na mistrovství čtyř zemí. Akce se koná od 15. do 17. prosince.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 15.12.2016 FORUM Nová Karolina Autogramiáda českých krasobruslařů.

Článek

Do přízemí obchodního centra FORUM Nová Karolina v Ostravě přišli mladé závodníky podpořit náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Stanislav Folwarczny a náměstek primátora města Ostravy Martin Štěpánek. Autogramiády se také zúčastnil prezident organizačního výboru Stanislav Žídek.

Své propagační fotografie podepisoval Michal Březina a Jiří Bělohradský, kteří budou soutěžit v kategorii mužů. Dále se prezentovaly reprezentantky v soutěži žen Eliška Březinová a Michaela Lucie Hanzlíková. Nechyběli ani reprezentanti  v kategorii taneční páry Cortney Mansour a Michal Češka.

„Do prodeje jdou další vstupenky. Zájem o mistrovství Evropy v krasobruslení je opravdu velký. To nás pochopitelně velmi těší, " řekl Stanislav Žídek.

Ve čtvrtek 15. prosince ve 12.00 hodin uvolní organizátoři do prodeje další vstupenky v sektoru C1 OSTRAVAR ARÉNY, který je umístěn na krátké straně ledové plochy - v těsné blízkosti tzv. kiss and cry, kde krasobruslaři po absolvování svých programů čekají ve společnosti trenérů na bodové ohodnocení od rozhodčích.

Mistrovství starého kontinentu se do České republiky vrátí po 18 letech, naposledy hostila ME v roce 1999 Praha. Ostravský šampionát přinese čtyři soutěžní dny a v neděli 29. ledna ho zakončí exhibice. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám