Hlavní obsah

Areálem velkobílovických BS vinařských potřeb prošly stovky návštěvníků

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost BS vinařské potřeby přivítala v minulých dnech více než šest stovek návštěvníků, kteří sem přišli v rámci Dnů otevřených dveří. Ty letos proběhly v poněkud netradičním duchu.

Foto: BS vinařské potřeby
Článek

Ukázky nových technologií, prohlídka akreditované laboratoře a hlavně možnost pořídit si vinařské potřeby se zajímavou slevou - to byla hlavní lákadla, která připravila velkobílovická firma ve dnech 16. a 17. června pro své hosty. Areál firmy se po roce opět otevřel veřejnosti, ale především vinařům, aby si mohli nechat otestovat integritu filtračních svíček, seznámit se službami, které BS vinařské potřeby poskytují, poradit se s odborníky nebo nakoupit s mimořádnou výroční slevou.

„Během našich tradičních dnů otevřených dveří jsme se letos v souvislosti s oslavami 20. výročí rozhodli poskytnout všem zákazníkům atraktivní slevu ve výši 20 procent nejen na veškerý sortiment, včetně postřiků, ale i na vybrané služby laboratoře,“ uvedl jeden z majitelů společnosti Miloš Balga. Ten stál před dvaceti lety společně s Janem Ševčíkem u zrodu firmy, která dnes na českém trhu patří k předním dodavatelům v oblasti potřeb pro vinaře, vinohradníky a sommeliery.

V současné době se BS vinařské potřeby specializují také na služby, poradenství a vzdělávání vinařů. „Spolupracujeme s našimi předními odborníky, ale inspirujeme se i v zahraničí a snažíme se na náš trh přinášet nové poznatky,“ říká Miloš Balga a dodává: „Chceme, aby nás vinaři vnímali také jako odborného partnera, s jehož pomocí budou vyrábět co nejkvalitnější víno, které má šance uspět doma i na prestižních světových soutěžích.“

Společnost BS vinařské potřeby vznikla v roce 1995 spojením dvou menších obchodních firem s vinařskými potřebami. Poskytuje enologicko-technologické poradenství, profesionální servis, rozbory a analýzy v akreditované laboratoři a řadu dalších odborných služeb v segmentu vinařství a vinohradnictví. Ve svém sortimentu má více než 4000 položek zboží pro pěstování révy vinné, produkci vína a v neposlední řadě také pro jeho kulturní konzumaci. Firma BS vinařské potřeby má čtyři prodejny v České republice a zastoupení ve slovenském Pezinku. Zaměstnává 39 pracovníků. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám