Hlavní obsah

Anketa chce ocenit mladé věřící v digitálním prostoru

Novinky, Renata Majvaldová

Signály Award 2020 je veřejná anketa za přínos pro evangelizaci v digitálním světě. Vyhlašovatelem soutěže je spolek signály.cz. Soutěž probíhá ve 3 kategoriích: Blog roku, Instagram roku a Videokanál roku.

Foto: Albín Balát
Článek

Vyhlášení proběhne v přímém přenosu 24. června ve 14 hodin na TV Noe a sociálních sítích.

Anketa navazuje na soutěž Blog roku na signály.cz, ale nově rozšiřuje kategorie a otevírá prostor všem, kteří na svých profilech sdílí křesťanské hodnoty. K již tradiční kategorii Blog roku přibyly dvě kategorie nové – Instagram roku a Videokanál roku. A protože jsou signály.cz křesťanský projekt, hodnotí se především přínos zmiňovaných sítí k evangelizaci v digitálním prostoru. Mladí lidé nominovali od 15. do 29. května 106 soutěžících. Hlasování probíhá na adrese hlasovani.signalyawards.cz.

„V kategorii Blog roku, stejně jako v loňských ročnících, probíhají dva druhy hlasování. Prvním je hlasování samotných čtenářů, druhým pak je hlasování odborné poroty. Výherce soutěže čekají zajímavé ceny a samozřejmě pozvání na vyhlašování výsledků,“ upřesnila Kateřina Sedláčková ze signály.cz.

Soutěž podpořil Institut H21 realizací a poskytnutím své platformy Decision 21. Jejím cílem je výrazně vylepšit skupinové rozhodování a vznikla na základě tzv. Janečkovy metody, která svou možností více hlasů nabízí větší společenskou shodu. Nejznámější aktivitou Institutu H21 je volební hra Prezident 21, které se zúčastnilo na čtvrt milionu Čechů.

Ke dni 16. června bylo rozdáno celkem 3918 hlasů. Účastníci ankety soutěží nejen o čestný titul, ale získají i zajímavé ceny našich partnerů jako např. víkendový pobyt, vstupenky na koncerty, elektroniku, knihy, oblečení a poukazy.

Signály.cz je křesťanský ekumenický spolek, který podporuje mládež v on-line prostoru a nabízí prostor pro vlastní tvorbu, vzájemný dialog, sdílení a vzdělávání. Hlavní činností je tvorba internetového magazínu pro mládež, evangelizace na sociálních sítích, produkce křesťanských videí (připravovaný projekt SignályTV) a podpora projektů mladých.

Reklama

Výběr článků

Načítám