Hlavní obsah

Amazon pořádal v distribučním centru Sousedský den

Novinky, Markéta Hellingerová

Společnost Amazon uspořádala ve svém distribučním centru v Dobrovízi nedaleko pražského letiště akci s názvem Sousedský den, kterého se zúčastnili zaměstnanci se svými rodinami, obyvatelé přilehlého okolí a děti z dětských domovů v regionu.

Foto: Zdeněk Rerych

Amazon uspořádal ve svém distribučním centru Sousedský den.

Článek

Distribuční centrum navštívilo během Sousedského dne přes 150 lidí. Všichni návštěvníci se zúčastnili klasické prohlídky distribučního centra, v jejímž průběhu měli možnost poznat, co se stane po kliknutí na tlačítko „objednat“ na stránkách společnosti, jak vůbec funguje takové distribuční centrum a jakou cestu balík z Amazonu absolvuje, než se dostane k zákazníkovi domů.

Zaměstnanci během prohlídky odpovídali na dotazy návštěvníků a sdíleli s nimi své vlastní zážitky, které za dobu práce v Amazonu prožili.

V průběhu celého dne byl pro návštěvníky připraven doprovodný program. Děti ocenily zejména skákací hrad. Na konci na ně čekal čokoládový poklad a byly obdarovány dárkem dle jejich výběru.

„Od návštěvníků jsme dostali skvělou zpětnou vazbu. Hlavně od dětí! Byly nadšené. Hodně se jim líbila samotná prohlídka, do které se ihned aktivně zapojily,“ uvedla Miroslava Jozová, CEE PR manažer Amazonu a dodala: „Velmi mě těší obecný zájem o prohlídky našeho distribučního centra. Jsem ráda, že našimi akcemi můžeme nabídnout i něco navíc.“

Veřejné prohlídky realizuje Amazon v českém distribučním centru v Dobrovízi nově od ledna letošního roku každý všední den dvakrát denně. Od té doby vidělo jedno z nejmodernějších logistických pracovišť přes 3000 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám