Hlavní obsah

Amazon odstartoval večerní prohlídky českého distribučního centra

Novinky, Markéta Hellingerová

Amazon od října rozšiřuje program prohlídek českého distribučního centra o večerní prohlídku. Umožní tak ještě více lidem podívat se na vlastní oči, co se děje v zákulisí společnosti, o které se po celém světě tolik mluví.

Foto: Zdeněk Rerych

Distribuční centrum Amazonu je možné navštívit i ve večerních hodinách.

Článek

Amazon pořádá každodenní prohlídky pro veřejnost již od ledna tohoto roku, každý všední den dvakrát; ráno a odpoledne. Nově však přibude možnost navštívit distribuční centrum ve večerním čase od 18:30, a to i o víkendu.

Návštěvníci se tak budou moci úplně poprvé do distribučního centra podívat i mimo všední dny. Během prohlídky se návštěvníci dozví, jak vůbec takové distribuční centrum funguje a uvidí, jak zaměstnanci Amazonu s pomocí inovativních technologií připravují, balí a odesílají menší zásilky, jako například knížky, elektroniku a spotřební zboží.

U příležitosti zahájení večerních prohlídek uspořádá Amazon speciální tematické halloweenské prohlídky s doprovodným programem, které se budou konat 30. a 31. listopadu od 18:30 hodin.

„Od našich návštěvníků víme, že o večerní prohlídky stojí. Od začátku roku nás jíž navštívilo téměř 5000 lidí a chceme nabídnout alternativní časy i jiným skupinám, které by se k nám jindy, než večer nedostali,“ říká Miroslava Jozová, CEE PR manažer Amazonu.

Jedněmi z prvních účastníku večerních prohlídek distribučního centra byli chlapci z Výchovného ústavu Obořiště. „Prohlídka byla zorganizovaná naprosto skvěle a informace, které jsme se dozvěděli, byly zajímavé. Vše působí velice moderně. Jsme rádi, že jsme se mohli přijet podívat," sdělila Jiřina Krulišová, vychovatelka Výchovného ústavu Obořiště. „Možnost navštívit distribuční centrum i večer si chválíme. Zúčastnit se tak mohlo více chlapců, kteří by jinak měli školní a jiné povinnosti,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám