Hlavní obsah

Agresívní pachatel přepadl dvě herny během několika hodin

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během dvou dnů dvě loupežná přepadení má na svědomí stejný pachatel. Druhého a třetího února přepadl dvě herny v Praze. Choval se velice agresívně, obsluhu i zákazníky ohrožoval zbraní.

Foto: Policie ČR

Pachatel loupežného přepadení.

Článek

Pachatel si k prvnímu přepadení vybral hernu u stanice metra Střížkov. Stalo se tak ve čtvrtek 2. února krátce po třetí hodině odpolední. Na obsluhu namířil střelnou zbraň a požadoval peníze. Po celou dobu přepadení se choval velice agresívně a ostatní zákazníky, kteří byli v tu dobu v herně, taktéž ohrožoval zbraní.

Lupiči peníze zřejmě nestačily, a proto se rozhodl k dalšímu přepadení hned následující den ráno. Vstoupil do herny v ulici Náchodská v Horních Počernicích a opět vyžadoval peníze a přitom mířil na obsluhu pistolí.

V obou případech si lupič odnesl několik desítek tisíc korun. Kriminalisté po nebezpečném pachateli pátrají a žádají o pomoc občany, kteří by muže znali.

„Muž ve věku kolem 20-30 let, 175 cm vysoké štíhlé postavy. Na sobě měl béžovou bundu, bílé kalhoty a tmavou čepici s kšiltem. Jakékoliv informace k hledanému mohou občané volat na linku 158,“ informovala Eva Kropáčová z pražské policie.

Videozáznam z druhého přepadení můžete zhlédnout zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám