Hlavní obsah

Adventní trhy ve Chvalské tvrzi s vílou Ohnivkou, vánočními výstavami i Ježíškovou poštou

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 29. listopadu se Chvalská tvrz v Praze-Horních Počernicích rozzáří mnoha akcemi. Probíhají zde Adventní trhy, kam zavítají Lucie ze starých časů, na Chvalském zámku provází víla Ohnivka vánočními výstavami a vše vyvrcholí akcí Ježíškova pošta, kde zazpívá dětský sbor i zpěvačka Irena Budweiserová.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chcete se chvíli zastavit ve shonu všedních dní a užít si tradiční a příjemnou akci? Pak přijďte o první adventní neděli 29. listopadu na tradiční Adventní trhy na Chvalské tvrzi, kde se vánočně naladíte, nakoupíte dárky, dáte si cukroví a svařené víno a určitě si i vyberete z doprovodného programu. Adventní trhy probíhají po celý den od 10 do 17 hodin. Kolem 14. hodiny zde budou procházet postavy z dávných časů - tajemné Lucie!

Děti mohou předem napsat svá přání Ježíškovi a odevzdat dopis živému andělovi, který bude vybírat dětská přání na akci Ježíškova pošta mezi 16. a 17. hodinou. Čeká vás opravdu bohatý doprovodný program, na němž vystoupí dětský sbor Paleček pod vedením sbormistryně Šárky Mistrové, nadějná hornopočernická zpěvačka Magdalena Moudrá a vyvrcholením bude rozsvícení vánočního stromu a vystoupení zpěvačky Ireny Budweiserové.

Na Chvalském zámku uvnitř areálu tvrze provází děti i dospělé veselá víla Ohnivka na akci Pohádková neděle s vílou Ohnivkou a vánočními tradicemi. Pokud byste rádi zažili Vánoční výstavu Ivy Hüttnerové a Pohádkovou vánoční výstavu ze dřeva a keramiky v netradičním pojetí, přihlaste se na komentovanou prohlídku na tel. 281 860 130. Ohnivá víla provází zámkem i výstavami každou celou hodinu od 10 do 17 hodin.

Pohádková vánoční výstava ze dřeva a keramiky bude zahájena za účasti autora vyřezávaných soch Jaroslava Kundráta v 15 hodin ve sklepení.

Adventní trhy, pohádkovou neděli a vánoční výstavy připravil Chvalský zámek. Akci Ježíškova pošta pořádá MČ Praha 20 - Horní Počernice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám