Hlavní obsah

Adventní farmářské trhy na Kulaťáku nabídnou i vánoční stromky a ozdoby

Novinky, Monika Dušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adventní farmářské trhy na Kulaťáku v Praze 6 se uskuteční od 24. listopadu. V loňském roce zaznamenaly úspěch u veřejnosti, požadavkům návštěvníků letos přizpůsobily své termíny.

Foto: Monika Dušková
Článek

Adventní farmářské trhy na Kulaťáku jsou tradiční farmářské trhy obohacené o vánoční sortiment. Nabídnou především aktuální sezónní potraviny, vánoční pečivo a cukroví, ryby, kořenovou zeleninu, klobásky a další uzeniny, sýry, sušené ovoce, marmelády a zavařeniny a také občerstvení podle tradiční českých zvyků a receptur.

Prodej bude doplněn nabídkou vánočních stromků, jmelí, chvojí a také vánočních dekorací a klasických ozdob – dřevěných, slámových, skleněných, případně i drobných dárkových předmětů. Novinkou bude prodej speciálních designových výrobků se zaměřením na gastronomii pod názvem Farm Design.

Farm menu bude nabízet polévky, punč, svařák, horkou čokoládu, grilované klobásy i ryby a další nabídku ze surovin přímo od farmářů.

Termíny: 

24., 25., 26. 11. - 1., 2., 3. 12. - 8., 9., 10. 12. - 15., 16., 17. 12. - 22., 23. 12. (poslední trh se uskuteční v pátek 23. 12.)

Otevřeno: čtvrtky a pátky od 12 do 18 hodin, soboty od 8 do 14 hodin 

K dispozici bude vyhřívaná kavárna a dětský koutek, pro děti budou připraveny aktivity s vánoční tematikou. Děti v dětském koutku musí být pod dozorem rodičů.

Reklama

Výběr článků

Načítám